Header image  
   
  
 
 
 
 

 
 
 

Bine ati venit la Vila-Plexus

Vacanta la bordul Marii Negre
Plaja coastei Marii Negre lunga de 245 Km cu nisipurile sale fine si soare stralucitor pe toata perioada sezonului, precum si lipsa fenomenului de flux si reflux, dau lantului de statiuni de pe coasta Marii Negre un farmec deosebit. De la inceputul lui mai si pana la mijlocul lui septembrie temperaturile apei oscileaza intre 20 si 30 de grade. Cele mai cunoscute statiuni si baze de tratament, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun-Olimp, Saturn, Venus si Mangalia ofera tuturor turistilor doritori de distractie o varietate mare de discoteci, restaurante si magazine de suveniruri.

    

De asemenea, pe coasta Marii Negre romanesti soarele straluceste cel putin 10 ore pe zi, plajele sunt la fel de frumoase ca in Marea Mediterana, iar clima blanda asigura o vreme favorabila pentru bai in mare din luna mai pana in octombrie. Toate aceste caracteristici fac ca aceste locuri de vacanta sa ajunga in atentia a din ce in ce mai multor germani. Mai mult de 50 de tour-operatori, printre care marile companii TUI si Neckermann, au inceput sa ofere calatorii in Romania. In plus, fata de o vacanta in Marea Mediterana, mai exista un

avantaj:
pretul scazut inseamna o vacanta mai lunga pentru aceiasi bani. Intrucat este o tara ce se afla in plina tranzitie, rata de crestere economica a Romaniei vorbeste de la sine.

Amplasarea obiectivului:
Vila este amplasata central, la circa 70 m de plaja.
Vila este calificata ca pensiune de trei stele.
In incinta sa se gasesc o cafenea cu bar si o toaleta.
In zona externa a acesteia se gaseste o terasa de 50 m.